Sälj segelbåten – köp en traktor

Att segla kan vara en väldigt underbar upplevelse, men den som har en segelbåt och sällan använder den kan istället sälja den gamla båten och köpa något annat för pengarna. Om du är i större behov av en traktor än en segelbåt, kan du försöka få en slant för segelbåten så att du kan investera i en traktor istället. Här nedan får du tips på hur du kan sälja din båt och var du kan köpa en bra traktor för pengarna.

Att köpa traktor – så gör du

Suktar du mer efter en traktor än din segelbåt? I så fall kan du köpa en efter att du har gjort dig av med segelbåten. För att få en bra traktor kan du införskaffa den hos Kellfri.se som har ett stort utbud av traktorer. Hos Kellfri.se kan du även köpa allt du behöver för lantbruket, trädgården, djurhållning och snöröjning. Kika in hos Kellfri.se redan nu för att hitta din perfekta produkt.

Att sälja båt – så gör du

Det är inte helt lätt att sälja en båt. Främst beror det på att långt ifrån alla behöver en båt, vilket gör marknaden ganska liten. Till skillnad från en bil, är en båt nästan uteslutande ett fritidsintresse för gemene man, samtidigt som en båt kräver minst lika mycket jobb som en bil. Det bidrar till att det kan vara väldigt svårt att hitta en köpare, men med rätt taktik får man båten såld snabbare.

När man ska sälja sin båt gäller det att vara lite förberedd. En båt behöver rustas upp inför varje båtsäsong och därför gäller det att göra just det, trots att man planerar att sälja båten. Båtar i dåligt skick finns det allt för många av och att låta ens egen båt hamna i den kategorin är ett stort misstag inför en försäljning. Se därför till att rusta upp båten så gott som möjligt. Måla eller olja den om den behöver det, rensa den från sjösnäckor och alger, köp ny inredning om den gamla är sliten eller fuktskadad och se till att båten har en välfungerande motor. Motorn är hjärtat i båten och den som kostar mest pengar. Om motorn av någon anledning fungerar dåligt är det en bra idé att fixa den så att den fungerar optimalt. Annars får man inte mycket pengar för sin båt. Välj med fördel att sälja båten på våren eller sommaren då det är båtsäsong. Då är chansen större att hitta en köpare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *