Planera din segelsemester ordentligt

Att planera din segelsemester är inte så olikt planeringen för andra typer av resor. Du bör se till att du skriver ner allt du behöver ta med dig och planera vilken väg som är bäst.

När du befinner dig på en båt kan det hända att du får uppleva stunder då det inte finns någonting att göra. Om vädret skulle bli lite dåligt och du inte har möjlighet att vara uppe på däck kan några sällskapsspel eller en kortlek komma bra till hands.

Ska du vara borta en längre tid måste du även tänka på vem som ska ta hand om ditt hem under tiden. Det kan räcka att en granne kikar in ett par gånger bara för att se att allt är som det ska. Men ett tips om du vill undvika att komma hem till rum full av damm är att anlita en städfirma. Genom att söka på flyttstädning Helsingborg, om det är där du bor, kan du hitta en väldigt bra städfirma. Se dock till att du bokar dem så tidigt som möjligt.

Om du kommer vara borta med båten under flera veckor kan du anlita städfirman att städa en gång i veckan. På så sätt slipper du komma hem till ett ostädat hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *